top of page

LÖPANDE

BOKFÖRING

Oavsett vilken företagsform du bedriver företag i hjälper Beviso dig med dess bokföring. Vi anpassar kontoplanen efter ditt bolag så att du får en enkel och bra överblick över företagets ekonomiska status. Vi rapporterar in moms och arbetsgivaravgifter till skatteverket samt ser till så att allt blir redovisat enligt gällande lagstiftning.

 

Om Ni vill ha en smidig lösning så kan Ni göra Er fakturering via vårt bokföringssystem, Fortnox. Då går kundfakturorna direkt in i bokföringen och man får en bra och enkel överblick över både betalda som förfallna fakturor. Har Ni fakturor med Rot eller Rut så kan vi hjälpa er att ansöka om detta hos Skatteverket.

Vi kan även hjälpa till med betalning av leverantörsfakturor, där fakturorna skannas in i vårt system och Ni attesterar dessa från en dator, läsplatta eller telefon innan de går vidare för betalning. Smidigt för den som vill slippa en massa pappersfakturor och väldigt tidsbesparande då Ni själva ej behöver lägga upp dessa för betalning hos Er bank.

bottom of page